5 Essential Elements For iş ayakkabısı s3

Wiki Article

Dayanıklılık: Delinme dirençli tabanlar, aynı zamanda aşınma ve yırtılmaya karşı ekstra dayanıklılık sağlar.

Bu, iş kazalarına karşı önemli bir koruma sağlamaktadır. Aynı zamanda, bu ayakkabılar dayanıklı taban yapısıyla kaymaları engeller ve yüksek tutulan sıcaklıklara karşı dayanıklılık gösterir.

Arama sonuçlarınız ile ilgili bilgi almak için yardım sayfamızı ziyaret edin veya bize ulaşın

Önleminizi iş sağlığı güvenliği kriterleri çerçevesinde aldığınız zaman işinizde başarı sağlayıp gelirinizi de arttırırsınız.

İş Ayakkabısı S2 Typicalı: S1 Commonına ek olarak ayakkabının ıslak ortamlarda kullanıma uygun olduğunu belirtir. Taban yapısı yağa ve asit e karşı ekstra dayanıklıdır. Anti statik malzeme ile üretilirler.

Yazlık iş ayakkabısı ve kışlık iş ayakkabısı şeklinde söylenen modeller s1 süet ayakkabısı ve s2 deri iş ayakkabısı şeklinde söylenmesi en doğrusu olacaktır.

Kaymaz Taban: Zeminle iyi tutunma sağlayacak, yağ, asit ve diğer kimyasallara karşı dayanıklı malzemeden yapılmış tabanlar tercih edilmelidir.

Aynı zamanda hafif yapısıyla çalışanların daha rahat hareket etmelerine olanak tanır, böylece uzun çalışma saatlerinde bile ayaklarda yorgunluk hissi minimal seviyede tutulur.

OB: Temel gereksinimleri karşılayan ayakkabıları ifade eder. Bu ayakkabılar, enerji emici topuk gibi temel özelliklere sahiptir ancak darbelere karşı koruma sağlayan bir güvenlik burunu bulunmaz.

Güvenli tabanlı mekap ayakkabılar ise kaymaları önlemek ve iş ortamında daha iyi bir denge sağlamak amacıyla tasarlanmıştır. Ayrıca, suya dayanıklı mekap ayakkabılar da ıslak veya nemli koşullarda çalışma gerektiren işler için idealdir.

Mekap Gripper iş ayakkabıları, iş güvenliği standartlarını karşılayan dayanıklı yapıları ile uzun vadede iş ayakkabısı mekap hem güvenlik hem yds iş ayakkabısı de konfor sağlayarak çalışanların verimliliğini artworkırmaktadır.

Uyarı ilevhaları ihtiyaçlarınız için sitemizde bulunan uyarı levhalarını ve iş güvenliği ikaz levhalarını inceleyebilirsiniz. Platform üzerinden ihtiyacınıza yönelik bulamadığınız uyarı tabelalarını WhatsApp numrasından bize ileterek istediğiniz uyarı levhalarını özel iş ayakkabısı çelik burun olarak talep edebilirsiniz.

Kimyasal Direnç: Kimyasal maddelere maruz kalınan işlerde, ayakkabı malzemesinin bu maddelere karşı dayanıklı olması sağlanmalıdır.

SRC işareti ise ayakkabının kaymaya karşı yüksek direnç gösterdiğini ve zorlu iş ortamlarında dahi güvenle kullanılabileceğini belirtir.

Report this wiki page